Cursus mensenrechten op Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Wij realiseren ons dat er een enorm gebrek is aan kennis over onze mensenrechten. Dat de staat onze mensenrechten op bijna alle vlakken schendt is bijna niet bekend. Als wij een vuist willen maken tegen de staat kunnen wij ons massaal beroepen op onze mensenrechten. Een soevereine staat bestaat uit soevereine burgers die vrijwillig samen werken. Burgerlijke Ongehoorzaamheid  wil jou helpen je soevereiniteit te verdedigen. Daarom willen wij cursussen organiseren.

Wat wij eerst willen doen is een groep opleiden die zelf les gaat geven. Wij zoeken dus gemotiveerde mensen die de stof eigen willen maken, actief willen blijven meedenken hoe we de staat verantwoordelijk kunnen houden voor hun misdaden en deze kennis overdragen aan eenieder die hierin geïnteresseerd is.

Hiervoor hebben wij een video vergader software geïnstalleerd op onze server. Het enige dat je hoeft te hebben is (snel) internet.

Ik werk al ruim zes jaar onbetaald aan de voorlichting van de Nederlandstalige bevolking. Vanaf het begin beheer ik de pagina en later de besloten groep Burgerlijke Ongehoorzaamheid. Ik heb st. Lokaal Geld opgezet die rentevrije complementaire geldsystemen promoot. Daarna heb ik een alternatieve media site opgezet, De Ommekeer. Tegelijkertijd ben ik gaan samenwerken met het Volkstribunaal. Bekijk ook mijn video kanaal op Youtube. Ik betaal hosting voor deze en vele andere websites, de templates en plugins, werk er enorm lang aan om ze up to date te houden.

 

Burgerlijke Ongehoorzaamheid - Wanneer de laars van de politiek op je keel staat
Wat zijn wij een klote volk - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Ik heb Nederland intussen verlaten omdat ik vervolgd wordt door de staat die ik nog weiger te financieren. Ik heb dus ook fondsen nodig. Ik stel mijn ervaring en kennis dus ter beschikking aan hen die er mee aan de slag gaan. Hiervoor vraag ik een kleine bijdrage.

De cursus bestaat uit 10 online video conferenties waarin stuk voor stuk de mensenrechten en de schendingen door de staat worden besproken. Bedoeling is dat je deze mensenrechtenschendingen automatisch overal gaat herkennen. Je gaat het leren gebruiken als je met de politie te maken hebt, als je in de rechtszaal staat en brieven schrijven naar de gemeente en staat. Dit is een basis cursus. Het is onmogelijk alles te leren in deze tien lessen. Maar het zal je een basis geven voor de volgende stap.

Burgerlijke Ongehoorzaamheid wil een database opbouwen van standaard brieven aan regering en belastingen, CJIB en deurwaarders. Jullie gaan hierin meewerken. Dit is de mogelijkheid voor jou om mee te werken aan een stille revolutie.

 

Meld je aan via ons contact formulier.  Zodra er genoeg aanmeldingen zijn zal er bekend worden gemaakt wanneer we beginnen. Ik wil minstens 8 man in de groep. We krijgen ook gastdocenten te spreken van verschillende andere organisaties die al jaren bezig zijn en hun eigen organisaties hebben opgebouwd. Elke les duurt 60-80 minuten. Er zullen principes besproken worden waarna er in een interactief proces gekeken wordt of je deze principes snapt.

Ik hoop jullie snel te zien.

 

mvg

Tilasmi Frigge

Noam Chomsky Overleven Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Het blijft de taak van degene die weten om hun kennis te delen. Daarom ontstaan er zoveel websites met informatie over de misstanden en misvattingen. Ik klaag de staat en de media aan voor het in gevaar brengen van het land en haar bevolking door het verspreiden van leugens over de situatie in Oekraïne en Syrië.

Artikel 100
Met gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren of geldboete van de vijfde categorie wordt gestraft:

1 – hij die, in geval van een oorlog waarin Nederland niet betrokken is, opzettelijk enige handeling verricht waardoor het gevaar ontstaat dat de staat in een oorlog wordt betrokken, of enig van regeringswege gegeven en bekendgemaakt bijzonder voorschrift tot handhaving van het niet deelnemen aan de oorlog opzettelijk overtreedt;
2 – hij die, in tijd van oorlog, enig voorschrift van regeringswege in het belang van de veiligheid van de staat gegeven en bekendgemaakt, opzettelijk overtreedt.

ShanTVision Webdesign - SEO - Video
Contact

Steun Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Laat mij je website maken en je SEO doen!
Contact