Verenig je!

Verenig voor een nieuwe wereld

Verenig je bij Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Terwijl dag na dag verstrijkt waarin beleid wordt ontwikkeld en vastgelegd die ons beroven van onze koopkracht en onze vrijheid staan we te kijken en te wachten. Alle hoop is op de verkiezingen die nog nooit wat goeds hebben voortgebracht.


Een vinger haalt niets uit tegen de maffia staat. Vijf vingers maken een vuist. Duizenden vuisten maken wetten! Samen staan wij sterk. Wat legaal is afgenomen nemen wij terug met de wetten die wij maken op basis van de mensenrechten en met Volkstribunalen!


Wij leven op het land, leven van het land en zorgen voor het land. DAT MAAKT DAT WIJ RECHT HEBBEN OP DIT LAND!

Er is geen contract tussen burger en staat

Als er geen contract is tussen de bewoners van dit land en de organisatie die zegt ons te vertegenwoordigen, is er dan een legitieme basis voor deze organisatie om ons geld af te nemen of ons regels op te leggen? De staat beroept zich op het sociale contract, een niet fysiek bestaande afspraak die we allen zouden hebben erkent. Je zou zeggen dat een mondelinge afspraak ook rechtsgeldigheid heeft, maar wie kan zich nog herinneren dit sociale contract te hebben gerectificeerd?

Dus we zijn vrij. Maar wat moeten we dan? Als je een uitkering hebt dan ben je afhankelijk van de staat. Als je stopt met betalen dan neemt de staat je alles af. De staat heeft ervoor gezorgd dat er een symbiose is ontstaan zodat we niet zomaar afstand kunnen doen van de staat. De staat zal altijd alles doen om zichzelf te rechtvaardigen.

Geldschepping, hoe werkt dat?

Alles wat de staat zegt te bezitten is van ons allemaal

Plutocratie. We worden bestuurd door de banken en de rijken.

We moeten beseffen dat alles wat de staat zegt te bezitten van ons is. De grond, de gebouwen, de grondstoffen. WIJ hebben het recht erop. Deze zaken vertegenwoordigen waarde. Waarde is onderpand aan een munt. Wij kunnen dus onze eigen munt weer gaan uitgeven. Ik heb meermalen gesproken over rentevrije economieën en er ook een organisatie voor opgericht, st. Lokaal Geld.

Wij hebben een van de hoogste opleiding niveau’s van de wereld.Productie en diensten zijn ook waarde die kan worden omgezet in koopkracht. Wij zijn rijk. Zonder de staat zijn wij nog veel rijker want de staat is een molensteen om onze nek.

Zonder alle regels van de staat en haar claim op de grond bezitten wij ineens de grond waarop wij leven. Geen belasting of pacht meer.

De banken hebben samen met de staat ons beroofd. Wij onteigenen de banken direct, verklaren alle schulden illegaal en gebruiken het Chicago plan om al het digitale geld legaal te maken en eigendom van het volk.

De rijken zijn te rijk geworden en vernietigen de democratie

De rijken zijn rijk geworden doordat zij de staat hebben kunnen manipuleren de regeltjes zo te maken dat zij nog rijker werden. Dit moet direct worden aangepakt. Mensen met veel geld zijn een bedreiging voor een harmonieuze maatschappij en de democratie. Veel vermogen geeft navenant veel macht en dus ongelijkheid. We moeten door volkstribunalen gaan bepalen wat juist is.

Decentralisatie is essentieel. Een gecentraliseerd bestuur maakt dat een kleine groep bepaalt welke maat schoenen wij moeten dragen. Niet iedereen past maat 41 en met elke regelgeving vanuit zo’n centraal bestuur zullen de mensen met zowel kleinere als grotere voeten in de problemen komen.

Plutocratie. We worden bestuurd door de banken en de rijken.

De rijken zijn te rijk geworden en vernietigen de democratie

Plutocratie. We worden bestuurd door de banken en de rijken.

Met het verdwijnen van de enorme last die de staat is zullen wij veel meer tijd hebben. Als daarnaast ook een rentevrije geldeenheid is geïntroduceerd zal de druk van rente ook vervallen. Rente zorgt er namelijk voor dat je een huis dat €100.000 kost dire keer betaald in de dertig jarige hypotheek. In een rentevrije economie zal dat 10 jaar zijn.

Als we meer tijd overhouden kunnen we weer zelf voor onze kinderen en ouders zorgen.

We zullen zelf de verantwoordelijkheid weer op ons moeten nemen…. ben je bereid die hand van moedertje staat los te laten en op je eigen benen te gaan staan? Verenig je dan bij ons.

Load More Posts

Alles wat de staat zegt te bezitten is van ons allemaal

Email mij

Help mij

Help mij doorgaan met het schrijven en organiseren van Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Your Content Goes Here

Email mij
SEO en Webdesign ShanTVision

Ik begrijp jullie angst voor de onzekerheid van een leven zonder staat.

Wij weten en hebben dus een verantwoordelijkheid

Ik heb zelf 3 jaar geleden de belastingdienst kenbaar gemaakt dat er geen contract is tussen mij en de staat. Na een telefonisch onderhoud met de belastingdienst blijken zij een claim die zij zeiden te hebben op mij van €800 te hebben verhoogd naar €83.000. Hierdoor kan ik dus opgepakt worden bij controles door de fiscus bij de grens of langs de weg. Als mijn paspoort verlopen is kan ik een nieuw paspoort geweigerd worden.

Ik kan geen recht krijgen. De staat heeft met haar regulatoren ervoor gezorgd dat we in een enorme crisis zijn terecht gekomen. Een aangifte tegen de staat die door veel mensen is gedaan bij de politie is niet in behandeling genomen. Maar ik moet wel betalen voor de schade die is aangericht terwijl de banken vrolijk verder gaan waar zij waren gebleven. De Grieken worden door onze EU dictatuur genadeloos genaaid terwijl de steun die de staat van ons pikt aan de banken worden gegeven zodat de schuld van de Grieken nu aan ons is ipv aan de banken.

Verenig je

Hoever moet het gaan voordat we besluiten dat het genoeg is?

Hoeveel onrecht moet er gebeuren voordat wij inzien dat het zo echt niet verder kan? Weet dat als je de staat dient en financiert je mede verantwoordelijk bent voor de onderdrukking van je familie en vrienden en mede landgenoten en Europeanen. Ik ben geboren van ouders die de tweede wereldoorlog net hadden meegemaakt en de publieke verontwaardiging over de Duitsers die zeiden de kampen en de genocide daarin niet te hebben geweten, was enorm. Alle Duitsers waren verantwoordelijk. Dit leidde tot de verkrachting van 2 miljoen Duitse vrouwen en moord op vele miljoenen opgesloten krijgsgevangen Duitse soldaten. Denk jij dat je niet verantwoordelijk gehouden gaat worden voor de misdaden die de staat IN JOUW NAAM BEGAAT?

Stop dit beleid van huisuitzettingen!
By | februari 19th, 2017|Banken, Democratie, Mensenrechten, Politici|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment