DAVID TEGEN GOLIATH – DE STRIJD TEGEN DE NWO

David tegen Goliath - De strijd tegen de NWO door Infowars en Alex Jones

Infowars Radio en TV-host Alex Jones wordt aangeklaagd door Chobani Yoghurt. Chobani is een yoghurt fabrikant die de migratie agenda in de VS vooruit schopt. De verkiezing van Donald Trump tot president van de VS was zonder Infowars waarschijnlijk niet gebeurd. Infowars en Trump hebben zich gevonden in de strijd tegen het globalisme.
Trump heeft vervolgens de migratie van migranten uit 7 landen proberen tegen te houden maar, die strijd heeft hij tot nu toe verloren. De inmiddels beroemde muur op grens van de VS met Mexico symboliseert die intentie, ondersteund met de woorden “America First”. Het globalisme wil de instroom van mensen uit het middenoosten vergroten en Hamdi Ulukaya, de oprichter van Chobani is een prachtig voorbeeld voor alle argumenten rond dit grote migratievraagstuk.

Stem niet. Stemmen is instemmen met dit systeem. Stemmen is je stem weggeven.
Noam Chomsky Overleven Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Hamdi Ulukaya is in 1994 naar de VS gekomen om te studeren. Ulukaya begon in 2005 een Yoghurt fabriek middels een lening van overheidsorgaan Small Business Administration. (https://www.sba.gov/). Twee jaar later stond zijn yoghurt op de planken van de supermarkten. Ulukaya’s vermogen wordt nu geschat op 1,7 Miljard Dollar.
Yoghurt was volgens Ulukaya niet makkelijk verkrijgbaar in de VS en zegt daar zijn succes aan te ontlenen. Opmerkelijk hieraan is dat zijn commerciële succes hem vanuit de overheid gegund lijkt te zijn. Chobani yoghurt is namelijk als ‘healthy food’ door Michelle Obama in het Federal School Lunch Program gepusht.

Chobani heeft dit via de Clinton Foundation weten te bewerkstelligen. Na het ontvangen van vermoedelijke donaties, heeft senator New York Chuck Schumer zich voor de fabrikant ingezet, omdat Chobani ook een fabriek in de staat New York had. Schumer kent het klappen van de corrupte democratische zweep en heeft uiteindelijk de beleidsmakers, waarvan medewerking nodig was, met elkaar uitgelijnd om Chobani binnen de muren van de school te krijgen.
De commerciële voordelen hiervan laten zich makkelijk uitleggen. Deze manier van zaken doen is een prachtig voorbeeld van hoe het kapitalisme met socialistische maatregelen om zeep wordt geholpen, terwijl een klein aantal mensen zich verrijken aan het plunderen van de staatskas.

Chobani heeft the edge in de Amerikaanse yoghurtmarkt gekregen omdat Chobani nu bekend staat als een gezonder product dan dat van de concurrentie. Fage was het merk dat 94% van de Amerikaanse yoghurt markt in 2007 bezat en bezit nu, 10 jaar later nog maar een marktaandeel van 14%. Dit mede dankzij de inzet van voormalig first ‘lady’ Michelle Obama die zich intensief heeft beziggehouden met de producten die meer dan 100.000 scholen in de VS moesten gaan inkopen.
Hier is geen enkele vorm van gezonde marktwerking maar, Chobani is de grootste producent van de VS geworden dankzij lobbyisme en de bijbehorende corruptie. Dit is een verkapte vorm van communisme, waar de staat geld aan de markt onttrekt middels belastingen en het vervolgens uitgeeft zoals die overheid het ‘beste’ acht. De gehele westerse wereld draait op ditzelfde systeem en, daarin wordt eerlijkheid bestraft met oneerlijke politieke concurrentie.

Hamdi Ulukaya bevriend is ingepalmd door allerlei mensen die het globalisme propageren. Het zijn die krachten die hem in het zadel geholpen hebben. Het zijn de invloeden van Clintons, Soros en Obama’s die pionnen als Chuck Schumer voor hem hebben laten werken. Nu heeft Ulukaya zich gestort op de import van Moslims, als deal tussen hem, Soros, de Clintons en de Gulen organisatie.
Migranten worden door Ulukaya geholpen aan een bestaan in de VS en, dat is allemaal niet zonder problemen. Er zijn een aantal brute verkrachtingen in het nieuws gekomen waarover Infowars ook gerapporteerd heeft. Daarop heeft de yoghurt fabrikant nu juridische stappen ondernomen. Infowars heeft zaken vermeld die gewoon tot de MainStream behoren maar, schijnbaar denkt men hier een kans te zien dit alternatieve mediakanaal voorgoed de mond te snoeren.

Kapitalisme en hebzucht - De vernietiging van de menselijkheid - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Deze rechtszaak beloofd daarmee een significante zaak te worden. Infowars is de grootste alternatieve media outlet ter wereld en staat straks oog in oog met dat globalisme en, voor de rechter. Het globalisme zet Chobani en de reputatie van haar eigenaar in. Ulukaya heeft zeer invloedrijke vrienden, Fetulah Gulen, George Soro’s en Clintons om maar wat te noemen. Verder heeft hij ingang gekregen tot de Federal Reserve NY, het centrum van de macht van die globalistische machine en, dat is minstens opvallend te noemen voor een 20 jaar geleden geëmigreerde Koerdische Turk die uit het niets ’The American Dream’ mag leven en toegang krijgt tot organisaties die zo bepalend zijn in de wereld.

“Hamdi is also a passionate philanthropist and has pledged to give 10% of profits to charity since Chobani’s earliest days, and sits on the boards of the American Turkish Council, the Federal Reserve Bank of New York, the Pathfinder Village, and the Kennedy Center Corporate Fund.”

Terwijl iedereen nog steeds met argusogen naar Erdogan kijkt, waren de acties rond Gulen-sympathisanten niet onterecht. Dat neemt niet weg dat Erdogan beslist onze vriend niet is maar, als we de Turken met rust laten, dan zal Turkije hetzelfde doen. Erdogan probeert te schipperen. Bijna was Turkije door de EU opgeslokt en, dat had in het straatje van Gulen en de rest van de globalistische lobby gepast.
Onze eigen ‘democratie’ lijdt onder met elkaar verweven netwerken. Ben je onderdeel van dat netwerk, dan zet je je in en zijn de beloningen niet mals. De beloningen komen vanuit overheden maar worden door die netwerken verschonken in een vermenging van gemeenschappelijke doeleinden. Die netwerken verbergen zich voor het blote oog van de burger maar, vanuit die netwerken speelt men mekaar voortdurend de bal toe en zet men zich in voor een beleid dat niet op democratische wijze gekozen is.

Die netwerken kennen geen nationaliteit. Het is een wereldwijde kracht die iedere vorm van nationaliteit wil vervangen met een globale vorm van socialisme ten voordele van de bank. Daar vecht een organisatie als Infowars tegen. Donald Trump zou hetzelfde doen, al valt zijn bijdrage momenteel op zijn zachtst gezegd tegen. De strijd tegen dat netwerk wordt continu vanuit individuele frontjes gevoerd. Dit lijkt gelijk aan de strijd die David ooit tegen Goliath voerde en sinds enige tijd blijkt David nog steeds te kunnen winnen. De wereld van het globalisme is behoorlijk in paniek en grijpt naar steeds extremere maatregelen waarmee steeds meer van haar ware aard een het daglicht moet verdragen.

Nationalisme is in mate van gevaar niet te vergelijken met globalisme. Vrijheid binnen een globalistisch systeem is een utopie die wordt verkocht met de ellende van anderen en de daaropvolgende filantropie. Zowel de ellende als de liefdadigheid komen uit dezelfde koker en, daar zou iedereen tegen moeten vechten. Dit gevecht vindt nu plaats en zal in hevigheid nog alleen maar toenemen. Weet aan welke kant van deze strijd je staat. Spreek je uit en onderricht anderen. Nu is de ideale tijd om te erkennen dat dit ons allemaal aangaat.

Door Norbert Pols

De Loyalist

Democratie is een show geworden voor een Plutocratie - Burgerlijke Ongehoorzaamheid
Ik baal ervan dat we ons niet verenigen tegen de staat die geen enkel juridisch recht heeft ons te gijzelen of bestelen.

Het blijft de taak van degene die weten om hun kennis te delen. Daarom ontstaan er zoveel websites met informatie over de misstanden en misvattingen. Ik klaag de staat en de media aan voor het in gevaar brengen van het land en haar bevolking door het verspreiden van leugens over de situatie in Oekraïne en Syrië.

Artikel 100
Met gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren of geldboete van de vijfde categorie wordt gestraft:

1 – hij die, in geval van een oorlog waarin Nederland niet betrokken is, opzettelijk enige handeling verricht waardoor het gevaar ontstaat dat de staat in een oorlog wordt betrokken, of enig van regeringswege gegeven en bekendgemaakt bijzonder voorschrift tot handhaving van het niet deelnemen aan de oorlog opzettelijk overtreedt;
2 – hij die, in tijd van oorlog, enig voorschrift van regeringswege in het belang van de veiligheid van de staat gegeven en bekendgemaakt, opzettelijk overtreedt.

ShanTVision Webdesign - SEO - Video
Contact

Steun Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Laat mij je website maken en je SEO doen!
Contact
 • Volkstribunalen tegen alle politici wegens mensenrechtenschendingen

Rechtszaak tegen de staat met Volkstribunalen nu werkelijkheid!

juli 14th, 2017|0 Comments

Rechtszaak tegen de staat   Nederland kent geen democratie meer. Wat moeten we nu nog nu petities en referenda niet meer werken? Onze mogelijkheden zijn opgedroogd. De banken hebben met [...]

 • DAVID TEGEN GOLIATH - DE STRIJD TEGEN DE NWO

DAVID TEGEN GOLIATH – DE STRIJD TEGEN DE NWO

april 27th, 2017|0 Comments

  DAVID TEGEN GOLIATH - DE STRIJD TEGEN DE NWO Infowars Radio en TV-host Alex Jones wordt aangeklaagd door Chobani Yoghurt. Chobani is een yoghurt fabrikant die de migratie agenda [...]

 • Is Koenders een oorlogsmisdadiger als hij aanvallen op Syrië in strijd met Internationaal Recht?

Koenders keurt aanval op Syrië goed

april 20th, 2017|0 Comments

Regering keurt illegale bombardementen op de soevereine staat Syrië GOED! Volgens Nederlandse inlichtingendiensten is het "zeer waarschijnlijk" dat de Syrische president Bashar al-Assad achter de gifgasaanval zit die twee weken [...]

 • Deep State. CIA. Burgerlijke Ongehoorzaamheid
 • Deep State. CIA. Burgerlijke Ongehoorzaamheid
 • Deep State. CIA. Burgerlijke Ongehoorzaamheid
 • Deep State. CIA. Burgerlijke Ongehoorzaamheid
 • Deep State. CIA. Burgerlijke Ongehoorzaamheid

De gelaagde Staten van Amerika

maart 10th, 2017|0 Comments

De gelaagde Staten van Amerika Het internet gilt “Wikileaks Vault 7”. Velen van ons wisten het al, we hebben geen enkele vorm van privacy dankzij de inbreuk die de staat pleegt [...]

 • Stem niet. Stemmen is instemmen met dit systeem. Stemmen is je stem weggeven.

Stem niet

februari 26th, 2017|0 Comments

De staat als oplossing is het gevaarlijkste bijgeloof De staat is de crimineel Download deze poster en plak hem op je raam. Een vriend uit Venlo heeft deze [...]

 • Verdeel en heers burgerlijke ongehoorzaamheid
 • Noam Chomsky Overleven Burgerlijke Ongehoorzaamheid
 • Jezus Zwarte Piet Burgerlijke Ongehoorzaamheid
 • Geheime Diensten Burgerlijke Ongehoorzaamheid
 • Coup Oekraïne burgerlijke ongehoorzaamheid

Genocide in de maak?

februari 12th, 2017|0 Comments

Ik hoef geen kennis om een mening te hebben! Cees Hamelink, emeritus hoogleraar internationale communicatie: "In de aanloop naar genocide kun je vier fasen onderscheiden. Het begint met onrust en agressie, [...]