De media is niet te vertrouwen

Ik ben de journalisten en hun stemmingmakerij op basis van leugens en verdraaïngen zat. Mag je de bevolking ophitsen en manipuleren tegen elkaar en voor een agenda van de elite met totale onwaarheden, verdraaiingen of het negeren van gebeurtenissen? Ik vind het misdadig. De pers zou de democratie moeten beschermen door aan waarheidsbevinding te doen, niet aan stemmingsmakerij!
Daarom nu aandacht voor deze ophitser en leugenachtige journalist Wouter van Loon. Dit naar aanleiding van een stuk door hem geschreven in de Metro
Ineens worden in dit stuk de terroristen soldaten genoemd. Het zou Turkije zijn die de grenzen dicht heeft gegooid terwijl het Rusland was die de levende oliepijpleiding heeft vernietigd en het gebied waarlangs de olie naar Turkije werd vervoerd overgenomen en afgesloten.
Daarna wil Wouter van Loon ook de eer voor het stopzetten van de oliewinning aan het westen geven. De wereld op zijn kop. Het waren en zijn de Russen die de terroristenlegers van Turkije de hel in heeft geschoten en die de olietransporten naar Turkije hebben vernietigd!
We zouden deze leugenaars en landverraders als Wouter van Loon eens hard aan moeten pakken!
Bron:

Media liegt over aankoop olie door Turkije van de terroristen in Syrië

Joost Niemöller – Gelooft u een journalist?

Daarom nu aandacht voor deze ophitser en leugenachtige journalist Wouter van Loon - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Originele stuk voor als het verdwijnt;
IS kampt met een enorm financieel probleem, waardoor de terreurgroep haar soldaten niet meer kan betalen. Ook deserteren de strijders van IS steeds vaker. Doordat IS flinke problemen met de troepen heeft gekregen, heeft IS het afgelopen jaar veel grondgebied moeten inleveren aan Koerdische troepen en het Iraakse leger.

Dat stellen analisten tegenover de Washington Post. De westerse bombardementen lijken hun vruchten af te werpen: de infrastructuur rond de olievelden, waarmee IS zoveel geld wist te verdienen, is voor een groot deel platgelegd. Daardoor is er een enorm tekort om de troepen te betalen.

Lees ook: IS verliest, maar wie is er aan de winnende hand?
Te weinig nieuwe strijders

Volgens de experts heeft IS bovendien heel veel problemen met het aantrekken van nieuwe leden. IS is in gevecht met allerlei partijen: in het zuiden wordt het teruggedrongen door Iraakse troepen, in het noorden door de Koerden en in mindere mate door troepen van de Syrische overheid. Daardoor sneuvelen veel soldaten, maar er is niet voldoende aanwas. Bovendien stappen met regelmaat leden van IS over naar andere extremistische organisaties.

Tot voor kort groeide IS relatief hard door strijders die uit Europa naar Syrië trokken. De Europeanen zijn heel loyaal aan IS, omdat ze vaak niet voor het geld maar uit overtuiging zich bij IS aansluiten. Maar ze hebben weinig ervaring met vechten en sneuvelen met bosjes. Turkije bewaakt de grens bovendien veel beter, waardoor er steeds minder Europeaanse IS-sympathisanten zich daadwerklijk bij IS kunnen aansluiten.
Nog niet de genadeklap

Dat wil niet zeggen dat IS nu snel de genadeklap krijgt, waarschuwen de analisten. IS staat bekend om haar veerkracht. Daarnaast zijn de vijanden van IS sterk verdeeld, wat het moeilijker maakt om één vuist tegen IS te maken.

Wouter van Loon

Wouter van Loon – contact

Journalist te koop

Daarom nu aandacht voor deze ophitser en leugenachtige journalist Mercita Coronel - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Ik ben de journalisten en hun stemmingmakerij op basis van leugens en verdraaïngen zat. Mag je de bevolking ophitsen en manipuleren tegen elkaar en voor een agenda van de elite met totale onwaarheden, verdraaiingen of het negeren van gebeurtenissen? Ik vind het misdadig. De pers zou de democratie moeten beschermen door aan waarheidsbevinding te doen, niet aan stemmingsmakerij!
Daarom nu aandacht voor deze ophitser en leugenachtige journalist Mercita Caronel. Dit naar aanleiding van een stuk door haar geschreven in Trouw ()
Mercita Coronel vindt dat wij ons moeten schamen omdat wij de vluchtelingen niet zouden willen helpen. Vreemd dat zij nergens verteld dat het Turkije is die de olie gestolen van Syrië opkoopt van de huurlingen die Syrië verwoesten. Dat als we wat willen doen we Turkije moeten dwingen te stoppen met de financiering van terroristenlegers. Ze wil ook niet ingaan op waarom de Nederlanders niet meer Moslims willen. Ze integreren niet, nooit gedaan en gaan het ook weer niet doen. Dus we willen ze niet meer.
Maar nee, deze agent van de Nieuwe Wereldorde wil ons graag een schuldgevoel aanpraten. Haar taak is het de waarheid op zijn kop te zetten en ons te beduvelen met halve waarheden en leugens.
We zouden deze leugenaars en landverraders als Mercita Coronel eens hard aan moeten pakken!
Bron:

LinkedIn Mercita Coronel


Het artikel van Mercita Coronel.
Laten we 4 en 5 mei dit jaar maar eens overslaan, schrijft Mercita Coronel. Want we voelen niet meer wat oorlog betekent en moeten ons schamen voor onze omgang met vluchtelingen.

Als Nederlanders zouden wij met schaamrood op de kaken moeten besluiten de herdenking en viering dit jaar maar over te slaan

Vrijheid geven wij door, is dit jaar het motto voor 4 en 5 mei. Maar hoe hol de betekenis van deze dagen is geworden, toont vooral de geringe empathie met de oorlogsvluchtelingen uit Syrië, naast de platte invulling van de betekenis van ‘vrijheid’ door bijvoorbeeld satirici en een grote ‘vrijheidspartij’ die oproept tot het ‘de-islamiseren’ van Nederland.

Als Nederlanders zouden wij met schaamrood op de kaken moeten besluiten de herdenking en viering dit jaar maar over te slaan. Want nu het puntje bij paaltje komt, geven wij niet thuis. Onder het mom van bezorgdheid ontzeggen we als burger veel vluchtelingen een veilig onderkomen.

Een groot deel van de Nederlanders heeft de Tweede Wereldoorlog niet meer meegemaakt. Het inlevingsvermogen voor oorlogsverschrikkingen blijkt nu gering. Net als joden vroeger, worden tegenwoordig moslims vooral als een vijfde colonne gezien die uit is op het overnemen van het Avondland.

PVV-leider Wilders kent wel zijn geschiedenis. Hij spreekt graag in Tweedewereldoorlogsretoriek over de islam. Van de weerzin tegen moslims zijn de Syrische vluchtelingen slachtoffer.

We geven helemaal geen ‘vrijheid’ door. Ook geen financiële hulp trouwens

Dieptepunt
Feiten worden in de verhitte discussies over het hoofd gezien. Het aantal vluchtelingen zou in de Europese landen, als ze met elkaar samenwerkten, niet eens een procent van de bevolking uitmaken. In 2015 zochten 1.256.210 vluchtelingen asiel in Europa. De EU heeft 508 miljoen inwoners.

Het historisch besef laat helaas ook onze premier Rutte in de steek. Hoe schril steekt zijn afwerende houding af bij Merkels houding van ‘Wir schaffen das’. Rutte mag Merkel dan wel met ‘du’ hebben aangesproken tijdens de uitreiking van de Four Freedoms Award op 21 april in Middelburg, maar is het eigenlijk geen gotspe dat hij haar bij deze gelegenheid toesprak? De liberale Rutte die vooral de vluchtelingen wil ‘beschermen’ tegen smokkelaars en die een asielbeleid voert van ontmoediging door langzame procedures, vertraging van gezinshereniging en een schrale opvang. Met als dieptepunt zijn recente ‘blijf thuis’- uitspraak als EU-voorzitter.

Rutte heeft zich ingezet voor een deal met Turkije die door organisaties als Human Rights Watch en Amnesty International als in strijd met de mensenrechten en het internationale recht wordt gezien. Vluchten naar Griekenland wordt hierdoor als ‘illegaal’ bestempeld en Turkije, waar amper persvrijheid heerst, is onze grote bondgenoot.

Opvang in de eigen regio, vroeger een verwerpelijk standpunt van de Centrum Democraten, is inmiddels beleid, want politici durven hun onwillige kiezers niet voor het hoofd te stoten door zich uit te spreken voor mededogen in eigen land.

We geven helemaal geen ‘vrijheid’ door. Ook geen financiële hulp trouwens. De VN laten zien dat van de toegezegde fondsen voor hulp aan Syrische vluchtelingen slechts 29 procent binnen is. De EU maakte 1.301.419 dollar over naar Turkije en 35 miljoen naar Libanon. Nederland staat in de boeken voor 4.395.604 dollar. Hoe staat dit in verhouding met de 80 miljard per maand die de ECB in de Europese economie pompt?

Kortom, nog een keer de vraag: zullen we 4 en 5 mei dit jaar maar overslaan? Of gaan we die twee minuten stilte gebruiken om na te denken over hoe aardig we eigenlijk nog zijn voor mensen in nood?

Interview met Udo Ulfkotte over zijn verleden als gekochte pers Nederlands gesproken

Interview met Udo Ulfkotte over zijn verleden als gekochte pers

ShanTVision Webdesign - SEO - Video
Contact

Steun Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Laat mij je website maken en je SEO doen!
Contact