Complot Theoristen zijn gek!

TWEE PLUS TWEE IS GEEN VIJF!!!!

Gister in EenVandaag werd de aanval ingezet op complottheorieën. Althans dat is het stigma wat geplakt wordt op analyses van het nieuws die kunnen leiden tot ander inzicht dan die door de media verkondigd worden. Er wordt met een aantal experts gesproken die schermen met pertinente verdraaiingen van de feiten.

Mensen die op onderzoek uit gaan naar de werkelijke inrichting van de wereld van geld en macht, wordt vaak verweten bezig te zijn met ‘complottheorieën’. Maar is dat wel zo?

Zorg dat je je feiten goed hebt door studeren en debatteren met anderen die de hedendaagse complotten bestuderen! Ga naar feestjes nooit alleen in discussie. Zorg dat je met z’n tweeën bent of meer, blijf rustig, feitelijk. Zorg dat je filmpjes van WTC7 op je telefoon hebt staan. Als je iets niet weet geef dat gewoon toe. Ga niet op de ‘ik geloof’ toer. Blijf gewoon vragen stellen… Hoe kan een wolkenkrabber nu zomaar instorten ZONDER dat daar een vliegtuig tegenaan is gevlogen?
Geef het voorbeeld over de geldschepping door commerciële banken. Tot voor kort zei iedereen dat je een complot theorist was als je dacht dat de commerciële banken geld uit het niets maakten! NU IS ER EEN DEBAT OVER DE GELDSCHEPPING GAANDE IN DE TWEEDE KAMER!!!

WantToKnow over het complot van de complot theoriën

Complot Theorist - De staat heeft je ziek verklaard - Burgerlijke Ongehoorzaamheid
Complot Theorist - De staat heeft je ziek verklaard - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Wat is een theorie?

Van Dale:

The-o-rie: 0.2 systeem van denkbeelden of hypothesen ter verklaring van iets ~ 0.3 opvatting in het abstracte, die geen rekening houdt met de praktijk

In deze definitie staat zowel het doel van een theorie, als de manier waarop dat doel bereikt wordt. Het doel is het verklaren van iets, en dat doel wordt bereikt door middel van abstractie, niet rekening houdend met de praktijk.

Eigenlijk is een theorie daarmee een geloof. Een geloof wil – net als een theorie – iets verklaren zonder rekening te houden met de praktijk.

Als je iets wil verklaren terwijl je wel rekening houdt met de praktijk, dan zul je die praktijk moeten kennen en dus moeten onderzoeken. Door het onderzoeken van de praktijk, kom je dan tot een verklaring.

Als je dus wil weten hoe iets werkt, dan kun je twee dingen doen: je kunt geloven dat je weet hoe het werkt, dan heb je een theorie en dan hou je geen rekening met de praktijk, of je kunt onderzoeken hoe iets werkt, en dan hou je wel rekening met de praktijk.

Onderzoeken zorgt er dus voor dat je WEET en niet meer GELOOFT!

Waar zijn de complot theoristen?

Wat is een complot theorist?

Pieter Stuurman – wat is een complot theorie

Aanval op de nadenkende mens

2 + 2 = 5!

James Corbet over de idiote complot theoriën

ShanTVision Webdesign - SEO - Video
Contact

Steun Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Laat mij je website maken en je SEO doen!
Contact