Stop met televisie kijken!

Het is velen al meer dan duidelijk dat de kranten en televisie leugens en propaganda verspreiden. Enkelen, waaronder ik, kijken al jaren geen televisie meer. De kranten echter liggen bij veel mensen elke dag op de mat en gewoon in elke bar op tafel.
Propaganda verspreiden via kranten en staatsmedia is een misdaad tegen de mensheid. Hebben wij recht op de waarheid en een kritische pers? Als de pers de waarheid niet meer beschermd en een spreekbuis is geworden van de elite, moeten wij ons daartegen beschermen?
Ik heb een fantasie dat we de kranten waar we ze zien verscheuren, mee naar buiten nemen en demonstratief verbranden. Maar zijn we al zover dat onze verontwaardiging deze vorm kan aannemen? Er is ook een mildere vorm van protest die ik regelmatig bezig. Ik schrijf commentaar bij artikelen. Ik heb altijd een pen bij me. Op deze manier bereik ik nog meer mensen…
Hoe zou de reactie zijn van mensen als we dit massaal zouden doen?!

Onze kranten en televisie liegen en verdraaien er op los - propaganda - Burgerlijke Ongehoorzaamheid
Onze kranten en televisie liegen en verdraaien er op los - propaganda - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Wat we kunnen doen is overal waar er kranten liggen met een dikke viltstift er ‘PROPAGANDA’ op schrijven. Laten we ons best doen de mensen te bereiken. Als je er een filmpje van maakt als je dit erop schrijft in een publieke gelegenheid dan zet ik het filmpje hier op de site.

ShanTVision Webdesign - SEO - Video
Contact

Steun Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Laat mij je website maken en je SEO doen!
Contact