Godsdienst is van de gekke!

Al die onenigheid over zaken die niet eens bestaan, waar je blind geloof voor moet hebben om het ‘echt’ te maken. De natuur van de ware GOD in deze monotheïstische religies is duivels… Het zet miljarden tegen elkaar op. Waarom heeft hij niet 1 duidelijk niet mis te verstaan boek gegeven aan IEDEREEN op aarde?!! Omdat deze boeken LEUGENS zijn! Alleen maar om de mensheid te kunnen CONTROLEREN en MANIPULEREN! Kijk om je heen, open je ogen! Als je niet neutraal kan kijken naar je eigen geloof en de onzin kan herkennen BEN JE GEHERSENSPOELD!!!!!!
En deze gehersenspoelde burgers kan je kwalificeren als FANATICI en zijn een direct gevaar voor de wereldvrede!
Wat mij betreft zijn ALLE gelovigen potentiële terroristen!

Het zijn de christelijke westerlingen die geen traan laten als Palestijnse kinderen worden vermoord door Joodse mensen, of Syrie dat wordt vernietigd door huurlingenleger van het christelijke westen. Maar als in Parijs mensen met een westerse christelijke achtergrond worden gedood gaan onze selectieve christelijk georiënteerde emoties werken! Hier kan je de verschrikkelijke hypocriete en in de basis terroristische natuur van de westerling zien.

Als zo’n dwaze GOD bestond zoals de Bijbel en Koran beweren had hij IEDEREEN OVERAL hetzelfde boek gegeven, een boek zoals je in je auto vindt. Foutloos en nooit voor meerdere uitleg vatbaar…

Waarom voedt je jezelf niet spiritueel op? Maak contact met het onzichtbare leven in de natuur. DAAR vindt je GOD!!!

de GOD van de monotheïstische Godsdiensten heeft geen compassie - Burgerlijke Ongehoorzaamheid
Wat is de zin van het leven - Heb je er zin in? - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

De zin van het leven….
Heb je er zin in?

Is dat niet het criterium?
Alle monotheistische religies zijn ontworpen om je kreupel te maken. Geen religie promoot liefde, plezier, dansen, relateren zonder voorwaarden of straffen in het hiernamaals. De gekte van onze beschaving is dat we gek worden gemaakt met zaken die je moet geloven om ze echt te maken. Wat echt is voel je, als je deelt voel je vreugde, als je lief hebt voel je vreugde, als je eerlijk bent geeft dit respect en maakt dat je elkaar helpt volwassen te worden.
Perversie is een resultaat van een systeem van onderdrukking en veroordeling. Afgunst is een resultaat van het systeem waarbij je meer mag bezitten dan je zelf kan dragen of verzorgen. Haat is een gevolg van onderdrukking van liefde, van verdeel en heers, in jezelf en buiten je.

Leef en heb lief…

Heb je er zin in?

De wereld vecht al 1700 jaar tegen de christelijke leugen dat Jesus en zijn apostelen blanken waren met Europese (Latijnse) namen. Waar heeft Jesus die gevonden in Palestina?
Dat de christelijke wereld alle kleurlingen als mindere mensen of dieren ziet is ingebakken in dit geloof. Een geloof waarvoor je toch een beetje achterlijk moet zijn om het te geloven…
De kerk is hiermee racist en instrueert racisme bij haar volgelingen. daarmee is het een criminele organisatie…
Waar haalde Jezus 12 witte gasten vandaan met Romeinse namen - Burgerlijke Ongehoorzaamheid
Moslims bekeren tot Christendom - van de regen in de drup - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Moslim vluchtelingen bekeren massaal tot het Christendom zodra ze in het westen zijn aangekomen. Ze doen dit hier omdat ze in hun eigen land vervolgd of gedood zouden worden voor het verlaten van hun geloof.
Ik heb er maar een gedachte bij
🙁 Van de regen in de drup… 🙁

De oorlog in het midden Oosten, de slachtpartijen, de polarisatie… Laten we nu eens voor eens en altijd duidelijk zijn… Deze geloven, aannames, zijn de oorzaak van duizenden jaren moord en doodslag.

Hier op Burgerlijke ongehoorzaamheid hebben we een ethisch en moreel besef. Dit komt NIET uit een boek. Dit komt uit ons hart, ons MENS zijn. Al die monotheïstische geloven zijn gebaseerd op GELOOF. Geloven betekend dat je het AANNEEMT. Op basis van een aanname een mening hebben is een noodzaak voor mensen die een gezond denkvermogen ontberen. Aannames die oorlogen veroorzaken zijn een geestesziekte die we met alles wat we in huis hebben moeten bestrijden. Ieder mens die onrecht gepleegd door deze systemen van AANNAMES toestaat, is medeverantwoordelijk voor deze ellende. Een waarachtig en eerlijk mens zal als het gaat om GOD of geloof moeten zeggen dat hij het gewoonweg niet weet. Elke identificatie met een systeem is een keuze voor POLARISATIE en de oorzaak van alle conflicten. Geloven respecteren is als onwetendheid respecteren. Dat is totale kolder.
Zijn we Theo van Gogh vergeten? En Ayaan Hirshi Ali? Ik steun de Palestijnen omdat het niet aan de VN was Palestina weg te geven aan een bende Europese en Amerikaanse Zionisten. Ik ben bevriend met iedereen als MENS. Maar bespaar me de sprookjes en je redenatie voor het verdelen van de mensheid. Sta op uit dat kudde gedrag en neem je eigen verantwoordelijkheid. Ben een mens in je eigen recht.

Gelovigen Zijn Een Belediging (En Bedreiging) Voor De Normaal Weldenkende Mens

Gelovigen zijn een belediging voor de weldenkende mens - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Alle Monotheistische Religies Denken Dat Ongelovigen Geen Mensen Zijn

De Talmoed Zegt;
“De Joden Worden Mensen Genoemd, Maar Niet-Joden
Zijn Geen Mensen Het Zijn Beesten.” Het Zijn Goyim

De Koran Zegt;
“Niet-Moslims Zijn Beesten , Varkens, Apen, Ezels
Of ‘De Slechtste Viervoeters!” Het Zijn Kuffaar (Kafir)

 

 

De Bijbel Zegt;
“Een Ongelovige Is Zonder Waarde En Zonder Eester”
(Belial) Het Zijn Heideneñ

Ik Zeg Je Dat Als Je Verklaard Een Gelovige Te Zijn
Dat Je Me Immens Beledigd!

Alle Geloven Polariseren De Werelden Zijn De Oorzaak Van Bijna 2000 Jaar Genocide!!!

Deze Religies Mogen Niet Meer Getolereerd Worden
Respect Voor Een Systeem Dat Jou Niet Respecteerd
Als Mens, Is Totaal Van God Los!

De priesters en politici - De Maffia van de ziel - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

De priesters en de politici zijn de maffia van de ziel. Manipulatie door angst en altijd dreiging met geweld. Of het nu straf en beloning na dit leven zou zijn, of in dit leven. We worden onderdrukt, voor de gek gehouden en gemanipuleerd. Want ze willen de vruchten van onze arbeid zonder een vergoeding of enige weerstand. En het lukt ze aardig…

ShanTVision Webdesign - SEO - Video
Contact

Steun Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Laat mij je website maken en je SEO doen!
Contact