Oproep tot een Burger Bescherming!

Het systeem creëert de werkelozen. Vanuit economisch standpunt worden ze gebruikt om de lonen te matigen. Je kon zien dat in de IT hoogtijdagen programmeurs wel meer dan €120 per uur kregen. Alleen concurrentie op de arbeidsmarkt kan de lonen op het peil brengen waarmee bedrijven internationaal kunnen concurreren.

En in deze crisis, waarbij de grenzen worden opengesteld voor goedkope werk krachten, wordt weer een goedkope werkkracht gegenereerd. De redenen zijn duister. De WHO zorgt ervoor dat de grenzen van Europa dicht zijn voor goedkoop voedsel. Dit is een strategische zet om niet afhankelijk te worden van buitenlandse toevoer van dit voedsel. Maar als het om arbeidsloon gaat zegt men te moeten concurreren met China en de andere BRIC landen. Dit is waanzin. Dan moeten onze arbeidsrechten en de milieu eisen er allemaal aan. In plaats daarvan hadden ze de import heffingen zo omhoog kunnen gooien voor producten waarbij de rechten van de mens en arbeider niet worden gerespecteerd of waar geen maatregelen worden genomen om de uitstoot van klimaat gassen en andere vervuiling tegen te gaan.

Nee, het beleid is langzaam de Nederlandse burger weer tot een laagst betaalde werkende klasse te krijgen, de middenstand kapot… gewoon terug naar 1800, waar een elite de werkende bevolking uit buitte.

Je keren tegen uitkeringstrekkers is koren op de molen voor de elite, die maar al te graag jouw corrigerende vermogen ziet zodat zij een rechtvaardiging hebben ons te plunderen…

De luie uitkeringstrekker - Burgerlijke Ongehoorzaamheid
Kapitalisme en hebzucht - De vernietiging van de menselijkheid - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

De hebzucht van de rijken is de vernietiging van de mensheid.

De Graaicultuur

ShanTVision Webdesign - SEO - Video
Contact

Steun Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Laat mij je website maken en je SEO doen!
Contact