Zodat ze zich niet meer kunnen storen aan vrouwen!

De censuur neemt toe. Wat een paar commerciële bedrijven als Facebook, Twitter, Youtube en Microsoft ‘haatzaaien’ noemen zal worden verwijderd van het internet… Daarom moeten wij met een lach duidelijk gaan maken hoe crimineel ideologiën zijn als de Islam en de staat!
In de Islam moeten veel vrouwen zich bedekken. Het idee erachter is is dat zij schuldig zijn als de man seksueel opgewonden raakt als hij haar vrouwelijke schoonheid ziet. Hij mag haar dan, volgens de Islam, seksueel misbruiken. Om dit te voorkomen moeten de moslim vrouwen zich ‘bedekken’.

Om duidelijk te maken dat wij in Nederland de mensenrechten respecteren hebben wij bij Burgerlijk Ongehoorzaamheid een bril voor moslim mannen ontwikkeld!

Met deze bril kan je alleen maar naar de grond kijken!!!

Moslim bril, zodat ze zich niet meer kunnen storen aan mooie vrouwen - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Omdat wij gelijke rechten hebben, zoals de UVRM (Universele Verklaring van de Rechten van de Mens ) die omschrijft, hoeven niet alleen vrouwen zich te beperken in ongemakkelijke kleding, op straat of in het water. Nu kunnen de moslim mannen zich gaan beperken door een bril te dragen waarmee zij alleen naar beneden kunnen kijken. Zo kunnen zij niet meer seksueel opgewonden raken als er een mooie vrouw voorbij loopt!

Dank je wel Islam voor deze absurde discussie. Mensenrechtenschendingen zijn crimineel. Schenden van mensenrechten is een misdaad. en volgens de UVRM strafbaar. Nu weten we al dat de Islam een criminele ideologie is maar met het schenden van onze vrijheid van meningsuiting zijn Facebook, Twitter, YouTube, Microsoft en de Europese Commissie ook criminele organisaties geworden!
We worden langzaam van onze mensenrechten beroofd terwijl ‘de Staat’ er alleen maar is om deze te beschermen!!! De Staat heeft haar bestaansrecht VERLOREN!!! Dit kunnen we alleen maar stoppen als we de criminele beleidsmakers arresteren! WIJ MOETEN DIT NU DOEN!

Tilasmi Frigge wordt geïnterviewd voor een televisie programma en praat over de Islam in Nederland.

Als je je niet wilt aanpassen mag je vertrekken!

Over mensenrechten gesproken. Jan Marijnissen verklaart in dit interview dat we die zijn kwijt geraakt nadat de staat ons leven heeft gered door ons als baby inentingen te geven!

ShanTVision Webdesign - SEO - Video
Contact

Steun Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Laat mij je website maken en je SEO doen!
Contact