Terroristen - val niet ons aan maar de elite - Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Terroristen – val niet ons aan maar de elite – Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Er wordt iedere keer gesuggereerd dat ‘Terroristen’ aanslagen willen komen plegen in de EU. De reden dat zij dit willen is omdat onze regeringen systematisch gebruikt worden om soevereine Islamitische staten te vernietigen. Is het niet met NATO bombardementen dan door sancties of door middel van de financiële en materiële steun aan hun proxy legers Al Qaida, ISIS, de Levant etc.
Wij begrijpen jullie woede. Wij worden voor de gek gehouden door een elite die de politiek, pers en wetenschap compleet onder controle hebben.
Wij zijn geen voorstander van geweld. Maar als jullie in gerechtvaardigde woede toch tot actie over willen gaan, maak dan geen slachtoffers onder een bevolking die hier geen verantwoordelijkheid voor heeft. De meeste onder ons zijn gehersenspoelt.

SEO - ShanTVision - Webdesign - Video

SEO – ShanTVision – Webdesign – Video


Als je echt wat wilt betekenen en de daders wilt straffen ga dan achter de elite aan, de verraderlijke en liegende politici, de leugenachtige pers… Zij hebben deze oorlogen aan ons verkocht als noodzakelijk, hebben jullie dictators gesteunt in jullie onderdrukking, hebben jullie landen tot armoede veroordeeld. Zij werken voor de super rijken in de wereld.
De werkelijke as van het kwaad zijn de volgende landen; de Verenigde Staten, Israel, Turkije, Saudi Arabie, Groot Brittannie en Frankrijk.
De elite bestaan uit bankiers families, de Rothshields, Soros, Rockefellers, Koningin Elisabeth, Koning Willem Alexander, Fentener van Vlissingen…
Deze families houden een rente bankiers systeem in stand waarmee zij enorme macht verwerven en de gehele wereld in een schuldenslavernij hebben geholpen. De hele wereld wil van hen af…
Dit zijn de krachten die jullie aanvallen, niet wij, de burgers. Wij komen er steeds meer achter hoe deze elite ons gebruikt en voorliegt. ..

 

http://www.zerohedge.com/news/2016-10-08/do-we-really-want-war-russia

http://www.telegraaf.nl/binnenland/25075806/___IS_bereidt_grote_aanslagen_Europa_voor___.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook

http://www.ad.nl/ad/nl/37521/Terreurdreiging-Europa/article/detail/4232016/2016/01/25/Europol-waarschuwt-voor-grote-aanslagen-in-Europa.dhtml

http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/01/grootschalige_aanslagen_tegen.html

Download de posters van Burgerlijke Ongehoorzaamheid en zet ze op je eigen Facebook account. Zorg dat je de tekst ook overneemt! Met de groeiende censuur moeten we laten zien niet alleen te staan!!!

 

 

SEO - ShanTVision - Webdesign - Video

SEO – ShanTVision – Webdesign – Video